Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)



Malzemeler:

Amerikan pirinci: 1 kg
Sıcak et suyu: 2 lt
Havuç: 300 gr
Kuşbaşı tavuk eti: 1/2 kg
Kuş üzümü: 3 çorba kaşığı
Dereotu
Tuz
Karabiber

Havuçları yıkayıp küçük küpler şeklinde doğrayın Bir tencerede yağı kızdırın İçine havucu, tavuk etini ekleyip kavurun Ardından yıkayıp pirinci ekleyin Birkaç dakika karıştırarak kavurduktan sonra su ve yeterince tuz ilave edin Suyunu çekene kadar pişirin, 15 dakika kadar dinlendirin, dereotuyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla