Konu
:
Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)
Malzemeler:
Amerikan pirinci: 1 kg
Sıcak et suyu: 2 lt
Havuç: 300 gr
Kuşbaşı tavuk eti: 1/2 kg
Kuş üzümü: 3 çorba kaşığı
Dereotu
Tuz
Karabiber
Havuçları yıkayıp küçük küpler şeklinde doğrayın
Bir tencerede yağı kızdırın
İçine havucu, tavuk etini ekleyip kavurun
Ardından yıkayıp pirinci ekleyin
Birkaç dakika karıştırarak kavurduktan sonra su ve yeterince tuz ilave edin
Suyunu çekene kadar pişirin, 15 dakika kadar dinlendirin, dereotuyla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul