Yalnız Mesajı Göster

İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışı



İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışı - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Malzemeleri




Servis: 4 kişilik


Malzemeler:

2 adet kabak

2 adet havuç

3 adet taze patates

6 -8 adet taze fasulye

1 adet kereviz

1 adet sarıbiber

1 adet kırmızı kapya biber

1 adet yeşilbiber

1 adet pırasa

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1/2 demet fesleğen

5 su bardağı su

Tuz, karabiber

Rendelenmiş parmesan peyniri





Yapılışı:

Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın Fesleğen yapraklarını jülyen doğrayın Tencerede zeytinyağını ısıtın Sırayla havuç, pırasa, taze fasulye, biberler, kereviz, patates ve kabağı ilave edin Tüm sebzeleri 3-4 dakika kavurun Su, tuz ve karabiber ilave edip kaynatın Ocaktan almadan fesleğeni ekleyip karıştırın Kaselere paylaştırın Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın


Besin Değeri:

1 porsiyonunda 125 kalori

Alıntı Yaparak Cevapla