Konu
:
Çin Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Çin Mutfağı
08-13-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Çin Mutfağı
ÇİĞ BALIK / Sashimi ( 4 kişilik )
Malzemeler :
250 gr
ton balığı fletosu
Acı hardal
Soya sosu
Rendelenmiş turp
İnce kıyılmış zencefil kökü
MaydanozHazırlanışı :
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir
Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin
Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul