Konu
:
Dunyanin En Lezzetli Mutfaklarindan Biri - İtalyan Mutfagi
Yalnız Mesajı Göster
Dunyanin En Lezzetli Mutfaklarindan Biri - İtalyan Mutfagi
08-13-2012
#
12
Prof. Dr. Sinsi
Dunyanin En Lezzetli Mutfaklarindan Biri - İtalyan Mutfagi
Yengec Corbasi (Zuppa di Granchi)
Malzemeler:
225 gr
ayıklanmış yengeç eti
1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1 adet havuç
2 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 çorba kaşığı beyaz şarap
2 diş sarmısak
3 karanfil
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz
Yapilisi:
Yengeç eti 2 saat sütün içinde bekletilir
Şarap ve yağın dışında bütün malzeme tuzlu suda haşlanır, sonra tel bir süzgeçten geçirilerek püre yapılır
Şarap ve yağ püreye karıştırılır
Yengeç eti pürenin içine atılarak 30 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul