Konu
:
İspanyol Mutfagi
Yalnız Mesajı Göster
İspanyol Mutfagi
08-13-2012
#
11
Prof. Dr. Sinsi
İspanyol Mutfagi
DENIZ MAHSÜLLÜ SPAGETTI
MALZEMELER
100 gr konserve ton balığı
400 gr çubuk makarna
800 gr midye
3 diş sarmısak
1 adet sivribiber
1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz
300 gr süzgeçten geçirilmiş domates
1 çaykaşığı iri yapraklı frenk fesleğeni
zeytinyağı
tuz
1 fincan sıcak su
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyup soyulmuş sarımsakları çevirin
Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10 dakikada bir karıştırarak pişirin
Bir tutam tuz ekleyin
Konserve suyu süzülmüş ton balığını ufalayıp ilave edin
Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyup midyeleri katın
Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateşte midyelerin açılmalarını bekleyin
midyeleri içinden çıkarın
spagettiyi dirice haşlayın
tüm malzemeyi spagettinin üzerine dökün
yavaş yavaş harmanlayın
servis yapın
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul