Konu
:
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
BALIK KEBABI
Malzemeler:
1 kg beyaz etli balik
4 adet sogan
2 adet limonun suyu
bir tutam kirmizi pul biber
2 çay kasigi kimyon
1 çorba kasigi domates salçasi
2 adet defne yapragi
20 adet kiraz domates
5 adet ortaboy kabak
4 çorba kasigi zeytinyagi
tuz-karabiber
Yapilisi:
Sogani robotta ezip, limon suyu, pul biber, salça, kimyon, kiyilmis defne yapragi ve zeytinyagi ilave edin
Balik etlerini orta boy dograyip,sosa ilave edin ve 1 saat buzdolabinda dinlendirin
Domateslerin saplarini çikarip, kabaklari ince dilimleyin
Kabak,domates ve balik parçalarini degisimli olarak sise dizin
250 C ye ayarlanmis firinda 10-15 dakika pisirin
Dilerseniz sisleri sik sik çevirerek izgarada da pisirebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul