Konu
:
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
08-13-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Arap-Lübnan Mutfagi Yemek Tarifleri
Taboule
Malzemeler:
1,5 cay bardagi bulgur
2 demet maydonoz
3 adet domates
1 adet sogan
1 adet limonun suyu
2,5 corba kasigi zeytinyagi
taze nane
tuz
Yapilisi:
Bulguru 3 çay bardagi suda,suyunu çekene kadar haslayin
Domatesleri küçük küpler halinde dograyin
Maydanoz, sogan ve naneyi ince kiyin
Bulgurla karistirin
Yeterli miktarda tuzla tadlandirin
Üzerine limon suyu ve zeytinyagi gezdirerek servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul