Konu
:
Robespıerre Tarifi (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Robespıerre Tarifi (İtalya)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Robespıerre Tarifi (İtalya)
2 kişilik
250 gramlık bütün
dana
bonfile
Biberiye
Taze yeşil
biber
Tuz
Kara
biber
Roka
Bonfilenin her yerini ızgarada pembeleşene dek pişirin
Çok keskin bir bıçak yardımıyla bonfileyi ince dilimler halinde kesin
Dilimlerin her birini streç filmin arasına koyarak,
et
tokmağıyla hafifçe dövün
Dilimlerin üzerine taze
biber
iye serpin
Dilimleri hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin
250 derece fırında 3
dakika
pişirin
Fırından çıkardıktan sonra dilimlerin üzerine tuz ve kara
biber
serpin
Dilimleri servis tabağına, ortası boş kalacak şekilde dizin
Ortadaki boşluğa roka yaprakları ve dilimlenmiş
biber
i koyarak, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul