Konu
:
Emense (İsviçre)
Yalnız Mesajı Göster
Emense (İsviçre)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Emense (İsviçre)
Emense (İSVİÇRE)
600 gr Bonfile
1 orta boy Soğan
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
300 gr Mantar
1 Ç
K
Un
4 Ç
K
Sıvı yağ
1/8 litre Beyaz Şarap
0,2 Lt Krema "Bir kutu MİS Krema"
Tuz karabiber
Bonfileyi küçük parmak inceliğinde parçalara bölünüz
Sıvı yağı kızdırıp bonfilelerin her tarafı pembelesinceye kadar kavurunuz
Kavrulmuş eti tavadan ayrı bir yere alınız bu sefer aynı yağ içinde ince çintilmiş soğanı, yaprak halinde doğranmış mantarları kavurunuz
Şarabı ilave ettikten sonra kısık ateşte kremayı tuz ve karabiberini de koyunuz
Hafifçe kaynamaya başlayınca tereyağını ilave ettikten sonra elekten geçirerek unuda katınız koyu kıvamda bir sos elde edilmiş olur
Buna kenara ayırdığımız etleri katarak bir taşım pişiriniz ve sıcak servis ediniz
Emense tekrar ısıtılınca yağ,krema un birbirinden ayrılacağı için hoş bir görüntü olmayacaktır
Bir defa pişirilir ve yenir
Afiyet Olsun
!…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul