Yalnız Mesajı Göster

Pakistan Mutfagi

Eski 08-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pakistan Mutfagi



Zencefilli Tavuk


Malzemeler:


* 1/2 tavuk goğsü küp küp doğranmis

* 1 baş soğan

* 2 domates kabuğu soyulmus ve küp küp doğranmış

* 1 tane taze zencefil ince ince kiyilmiş

* 2 tane biber ince ince kiyilmiş


Yapılışı:


Tencereye yagi koyup once soganlari, biberleri zencefili ve domatesleri oldurup, tavuklari katiyoruz

Biraz kavurduktan sonra, bir cay bardagi su ekleyip pismeye birakiyoruz

Tavuklar pisince, ince kiyilmis taze zencefil ve kisnis katip agzini kapatiyoruz

Ozellikle pirinc pilaviyla harika oluyor


Yapimi cok kolay ve cok lezzetli


Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla