Konu
:
Pakistan Mutfagi
Yalnız Mesajı Göster
Pakistan Mutfagi
08-13-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Pakistan Mutfagi
Zencefilli Tavuk
Malzemeler:
* 1/2 tavuk goğsü küp küp doğranmis
* 1 baş soğan
* 2 domates kabuğu soyulmus ve küp küp doğranmış
* 1 tane taze zencefil ince ince kiyilmiş
* 2 tane biber ince ince kiyilmiş
Yapılışı:
Tencereye yagi koyup once soganlari, biberleri zencefili ve domatesleri oldurup, tavuklari katiyoruz
Biraz kavurduktan sonra, bir cay bardagi su ekleyip pismeye birakiyoruz
Tavuklar pisince, ince kiyilmis taze zencefil ve kisnis katip agzini kapatiyoruz
Ozellikle pirinc pilaviyla harika oluyor
Yapimi cok kolay ve cok lezzetli
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul