Yalnız Mesajı Göster

Alman Mutfağı - Lezzetli Bi Mutfak

Eski 08-13-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Lezzetli Bi Mutfak



Alman Usulü Patlıcan


Malzemeler:

210 gr patlıcan, 5 gr bitkisel yağ, 30 gr soğan, 15 gr haşlanmış pirinç, 60 gr haşlanmış koyun eti, 1/5 adet yumurta, 10 gr peynir, karabiber, tuz

Hazırlanışı:

Patlıcanları uzununa ikiye ayırın İç kısmında bıçakla kesikler yapın Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin İçi doğrayın Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun Peynir rendesi serpin Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün

Alıntı Yaparak Cevapla