Yalnız Mesajı Göster

Rizotto Milanez Tarifi (İtalya)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rizotto Milanez Tarifi (İtalya)



İçindekiler
300 g uzun taneli pirinç
50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı
1 adet doğranmış soğan
100 g jambon
100 g mantar
400 ml tavuk suyu
250 ml domates salçası
tuz ve karabiber
parmesan veya kaşar peyniri

Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın Jambonu ve mantarları küçük parçalar halinde doğrayın Zeytinyağını, doğranmış soğanı, mantarları, jambonu ve pirinci Otomatik Pişiriciye koyun İyice karıştırın Tavuk suyunu, tuzu ve karabiberi ilave edin Kapağını kapatarak çalıştırın Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir Domates sosu ve parmesan peyniri ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla