Konu
:
Fas Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Fas Mutfağı
08-13-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Fas Mutfağı
Kuru erikli et
Malzemeler
* bir çay kaşığı zencefil tozu
* yarım baş sarımsak
* 1 kilo et
* bir mikdar safran
* 2 soğan
* bir çay kaşığı hort
* 3 domates
* bir su bardağı badem
* bir miktar kuru erik
* 100 gr
margarin
* bir çay kaşığı kara biber
* biraz tuz
* bir çay kaşığı beyaz biber
Yapılışı
Et erik ve badem hariç bütün malzemeyi bılandır'dan geçir
tencereye yağı koy eti ekle ve bılandır'dan geçirdin malzemeyi ekle susuz bir şekilde kavur
kavrulduktan sonra su koy eti pişmeye bırak
eriği yıka pişen etin suyundan azıcık alıp eriği pişir
bademi suyla haşla kabuklarını soy ve ocakta kavur
pişirmiş olduğumuz eti tabağa koyup üzerine kavurduğumuz bademi ve pişirdiğimiz erikle süsle
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul