Konu
:
Risotto(İtalyan)
Yalnız Mesajı Göster
Risotto(İtalyan)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Risotto(İtalyan)
Malzemeler
400 GR BALDO PİRİNÇ
50 GR BEYAZ PEYNİR
1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
YETERİNCE SU
1 ADET ORTA BOY KABAK
YETERİNCE TUZ VE KARABİBER
200 GR MANTAR
1/4 DEMET MAYDONOZ
4 TABLET ET SU
50 GR TEREYAĞ
Yapılışı
BİR TAVA ALINARAK, İÇİNE PİRİNÇ, HAVUÇ, KABAK VE MANTAR ATILIP, KURU ŞEKİLDE SOTE EDİLDİKTEN SONRA İKİ DAKİKA ATEŞTE KAVRULUR
BAŞKA BİR KAPTA SU VE ET SU TABLETLERİ KARIŞTIRILARAK KAYNATILIR
SONRA KAYNAMIŞ SU KEPÇE YARDIMIYLA , PİRİNCLERİN BULUNDUĞU KABA DÖKÜLÜR
SUYUNU ÇEKTİKCE SU İLAVE EDİLİR
HAFİF PİŞMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN MAYDONOZ İLAVE EDİLİR PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR DÖKÜLEREK SERVİSE SUNULUR
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul