Konu
:
Fransizlarin Lezzetli Mutfagi - Fransiz Mutfagi
Yalnız Mesajı Göster
Fransizlarin Lezzetli Mutfagi - Fransiz Mutfagi
08-13-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Fransizlarin Lezzetli Mutfagi - Fransiz Mutfagi
Kremalı Tavuk Baget
Malzemeler:
6 adet tavuk baget
1 kutu krem şanti
galeta unu
tuz,karabiber
Yapilisi:
Bir kaba kremşanti,tuz ve az miktarda sıvı yağı koyun
Bunları bir bulamaç haline getirin
Tavuk bagetlerini önce şantili bulamaça sonra galeta ununa bandırın
Borcama yerleştirip üstü kızarana dek orta derceli fırında pişirin
Dilediginiz garnitür ve/veya soslarla servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul