Konu
:
Fırında Kaşarlı Sebzeli Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Kaşarlı Sebzeli Levrek
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Kaşarlı Sebzeli Levrek
Malzemeler
1
4 küçük yada 2 adet büyük levrek
2
1 adet soğan
3
1 tanegarnütür konserve
4
tane karabiber yoksa tozda olur
5
4 diş sarımsak
6
1 çay kaşığı köri
7
tuz
8
1 limon suyu
9
2 tane yumurtanın sarısı
10
2 yemek kaşığı un
11
2 yemek kaşığı yoğurt
12
biraz kaşar rendesi
13
2 kaşık tereyağ
14
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
Tarifin Hazırlanışı
1
Derin bir tencereye balıklarıyemeklik doğranmış soğanı tuzu karabiberi dövülmüş sarımsağı tuzu köriyi ve limon suyunu koyun 8 9 dakika pişirdikten sonra yıkanıp süzülmüş garnütür konserveyide ilave edip 3 dakika daha kaynatın
Balığı ve sebzeleri fırın kabına alın
Kalan balık suyuna çırpılmış yumurta un yoğurt karışımını ilave edip karıştırın
Bu suyu balıkların üzerine dökün 200 derece kızdırılmış fırına koyun balığın suyu kaynamaya başlayınca tereyağı kızdırıp içine toz kırmızı biberi koyun bu sosu balığın üstüne gezdirin
Bol kaşar peyniri rendesinide üstüne serpip kaşarlar kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul