Konu
:
Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate
Güveçte Balık
Süre: : 65-70 dk
Malzemeler:
• 5 adet orta boy Levrek
• 2 adet Patates
• 1 adet Soğan
• 7 adet Defne Yaprağı
• 3-4 diş Sarımsak
• 1
5 adet Limon
• 1 çay bardağı Sıvıyağ
• 2 çay kaşığı Karabiber
• 2 çay kaşığı Tuz
Hazırlaniş:Lüferleri bıçakla kılçıklarına değecek şekilde paralel olarak çizin
Bir kapta sıvı yağı
Çizmiş olduğunuz balıkları bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin
Balıklara tat vermesi için güvecin iç kısmına defne yapraklarını dizin
Üzerlerine levrekleri yerleştirin
Aralarına piyazlık doğranmış soğanları
Önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul