Yalnız Mesajı Göster

Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate



Güveçte Balık Süre: : 65-70 dk

Malzemeler:
• 5 adet orta boy Levrek
• 2 adet Patates
• 1 adet Soğan
• 7 adet Defne Yaprağı
• 3-4 diş Sarımsak
• 15 adet Limon
• 1 çay bardağı Sıvıyağ
• 2 çay kaşığı Karabiber
• 2 çay kaşığı Tuz

Hazırlaniş:Lüferleri bıçakla kılçıklarına değecek şekilde paralel olarak çizin Bir kapta sıvı yağı Çizmiş olduğunuz balıkları bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin Balıklara tat vermesi için güvecin iç kısmına defne yapraklarını dizin Üzerlerine levrekleri yerleştirin Aralarına piyazlık doğranmış soğanları Önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla