Yalnız Mesajı Göster

Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışı



alabalık nasıl pişirilir - pazılı alabalık tarifi - alabalık tarifi - pazılı alabalık yapılışı




Malzemeler


4 adet iri pazı yaprağı

4 adet fleto alabalık

1 su bardağı rende kaşar

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı pul biber

1 tatlı kaşığı tuz

1 kahve fincanı sıvıyağ



Yapılışı


Pazı yaprakları kaynar suya batırılır ve çıkarılır Damarlı kısmı üste gelecek şekilde tezgaha serilir Üzerine fleto balık konur


Tuz, karabiber ve pul biber serptikten sonra kaşar bırakılır ve kenarları toplayarak rulo yapılır Diğerleri de aynı şekilde hazırlanır Fırın kabına sıralanır


Üzerine 1 su bardağı kadar su ve 1 kahve fincanı yağ gezdirilir Kapak kapatılarak 200 derece fırına verilir Yarım saat kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla