Konu
:
Balik Suflesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balik Suflesi Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balik Suflesi Tarifi
Malzemeler
600 GR BEYAZ ETLİ
BÜYÜK BALİK FİLETOSU
4 YUMURTA
1 BARDAK SÜT
1 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI
TUZ,KARABİBER, MUSKAT (TOZ)
YAPILIŞI
Balığı 6-8 dakika buharda pişirin
Soğuduktan sonra ince in*ce didikleyin ve yumurta sarıları ve ılık süt ile karıştırın
Tu*zunu biberini, muskatını koyun
Yumurtaların aklarını çırpıp kar köpüğü yapın
Bu köpüğü kaşık kaşık, dikkatlice balıklara yedirin
Harcınızı yağlanmış tur sufle kabına (bu kenarları yüksek bir yuvarlak payreks kap veya kek kalıbı olabilir) boşaltın
210 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin
Hiç bekletmeden servis yapın
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul