Konu
:
Sebzeli Balık Filetosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Balık Filetosu Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Balık Filetosu Tarifi
İçindekiler
12 adet ince balık filetosu (her biri yaklaşık 100 g)
200 g
havuç
200 g
kereviz
150 g
pırasa
150 g tereyağı
taze tarhun
tuz ve kara
biber
alüminyum folyo
Sebzeleri yıkayın ve doğrayın
Uzun ve ince şeritler halinde kesin
Fındık büyüklüğünde tereyağı ile Clipso'nun sepetine
koyun
Sepet ayağını tencerenin dibine yerleştirin
750 ml soğuk su doldurun ve üzerine sepeti
koyun
Kapağı kapatıp basıncı en yüksek dereceye ayarlayın
3
dakika
pişirin
Buharı hızlı bir şekilde serbest bırakın
Sebzeleri derhal tencereden çıkarın
6 adet 40cm x 40cm ebadında alüminyum folyo kesin
Ortalarını tereyağı ile yağlayın
Her birine pişmiş sebzeleri ve ikişer adet balık
koyun
Tuz ve kara
biber
ile çok az tereyağı ve bir tutam tarhun
koyun
Folyoyu kapatarak bir paket haline getirin
Kapağı kapatın ve basıncı en yüksek dereceye ayarlayıp 6 dakika pişirin
Buharı
hızlı
bir şekilde serbest bırakın
servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul