Konu
:
Bademli Alabalık (Fas) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Alabalık (Fas) Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Alabalık (Fas) Tarifi
Bademli Alabalık (Fas)
4 adet
alabalık
300 gr soyulmuş
badem
1/4 çorba kaşığı taze kişniş
1/2 çay kaşığı toz tarçın
1/2 çay kaşığı taze zencefil
200 gram
pirinç
2
soğan
100 gram
biber
100 gram şeker
60 gram tereyağı
Pirinçleri az suda haşlayın
Soğanları ince kıyın
Bademleri file doğrayın
Fırınınızı 160 derecede yakın
Alabalıkların içini temizleyin akan suda yıkayın, mutfak kağıdı ile kurulayın
Bir kasede haşlanmış
pirinç
,
soğan
,
badem
, kişniş ve tarçını iyice karıştırın
Bu karışımı dörde bölüp
alabalık
ları doldurun
Balıkları yağlanmış bir fırın kabına koyup, üzerine eritilmiş tereyağı, şeker ve
biber
karışımını dökün
Fırın kabını ısıtılmış fırında 20
dakika
pişirin
Fırından çıkınca çok az tarçın serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul