Yalnız Mesajı Göster

Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı



Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi - Garnitürlü Barbunya Balığı Yapılışı - Garnitürlü Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Garnitürlü Barbunya Balığı Malzemeleri



MALZEMELER
1 Kilo barbunya baligi
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet sogan
1 Su bardagi su
5 Çorba kasigi zeytinyagi
1 Tutam kirmizi safran
1 Dis sarimsak
5 Çorba kasigi mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze sogan sapi
Tuz, karabiber, kekik

YAPILIŞ TARİFİ
Baliklari temizleyip yikayin
Süzgece alip suyunun süzülmesi için bekletin
Havuç ve kabaklari ince ince dilimleyip, soganlari halka halka dograyin
Domatesleri dilimleyin
Baliklari firin kalibina dizin
Hazirladiginiz sebzeleri degisimli olarak baliklarin üzerine yerlestirin
Soyulmus sarimsak, kiyilmis maydanoz, kirmizi safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin
Zeytinyagi ve suyu ekleyip önceden isitilmis 180 dereceye ayarli firinda 20 dakika pisirin
Servis tabagina alip mayonez esliginde üzerine kiyilmis taze sogan sapi serperek servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla