Konu
:
Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı
Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi - Garnitürlü Barbunya Balığı Yapılışı - Garnitürlü Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Garnitürlü Barbunya Balığı Malzemeleri
MALZEMELER
1 Kilo barbunya baligi
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet sogan
1 Su bardagi su
5 Çorba kasigi zeytinyagi
1 Tutam kirmizi safran
1 Dis sarimsak
5 Çorba kasigi mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze sogan sapi
Tuz, karabiber, kekik
YAPILIŞ TARİFİ
Baliklari temizleyip yikayin
Süzgece alip suyunun süzülmesi için bekletin
Havuç ve kabaklari ince ince dilimleyip, soganlari halka halka dograyin
Domatesleri dilimleyin
Baliklari firin kalibina dizin
Hazirladiginiz sebzeleri degisimli olarak baliklarin üzerine yerlestirin
Soyulmus sarimsak, kiyilmis maydanoz, kirmizi safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin
Zeytinyagi ve suyu ekleyip önceden isitilmis 180 dereceye ayarli firinda 20 dakika pisirin
Servis tabagina alip mayonez esliginde üzerine kiyilmis taze sogan sapi serperek servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul