Konu
:
Sebzeli Kalkan Balığı Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Kalkan Balığı Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Kalkan Balığı Tarifi Yapılışı
SEBZELİ KALKAN BALIĞI TARİFİ
Malzemeler:
750 gr
Kalkan Balığı
150 gr
Havuç
3 prasa
1 Küçük boy Kereviz
3 Domates
2 Soğan
Tuz
Limon Suyu
Yapılışı:
Sebzeler temizlenip lokmalar halinde kesildikten sonra, 24x6 cm
lik EMSAN pişirme gerecine konulur ve arzuya göre tuzlanır
Diğer taraftan Kalkan balığı temizlenip tuzlandıktan sonra, dilimler halinde sebze üzerine yatırılır
Genel Haşlama (Buğulama) şartlarına uygun olarak, en kısık ateşte 25 dakika tam pişirmesi yapılır
Sıcak sıcak servis edilir
(Tam pişirme esnasında kapak asla açılmamalıdır
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul