Konu
:
Proshow 3.0 Resimli Anlatım
Yalnız Mesajı Göster
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ProShow 3
0 Resimli Anlatım
RESİM EKLEME
Proshow’u açtıktan sonra klip yapmak için resim eklemek gerekmektedir
Bunun için sol taraftaki kutucukta klasör listeleri var buradan resmimizin kayıtlı olan yerini belirtmemiz gerekmektedir
Bunun için ise yukarıda bölümde resimleri Ctrl-A Kısayol tuşu ile resmin tümünü seçip, aşağı doğru farenin sol tuşu basılı tutularak sürüklemek gerekmektedir
RESME EFEK VERME
Biz her resme ayrı efek vermekteyiz
Bunun için ise resmin sağ yanında bulunan AB butonuna tıklamamız yeterli olacaktır
Aşağıda görüldüğü gibi açılan pencereden resme vereceğimiz efek çeşitleri bulunmaktadır buradan beğendiğimiz efekti seçerek resme vermiş oluruz
Ardından sol tarafta bulunan butonlardan Motion Effects seçeneğini seçeriz
Yukarıda bulunan menü karşımıza çıkar buradan ise Zoom seçeneğinden yakın ve uzaklık mesafesini ayarlayabiliriz
RESME MÜZİK VERME
Daha sonra yukarıda görülen pencere karşımıza çıkacaktır
Browse butonundan kayıtlı olan müziği seçerek Done butonuna tıklamamız yeterli olacaktır
RESİM ÜZERİNE METİN YAZMA
Araç çubuğundan Slide seçeneği seçilmeli ardından açılan pencereden sol tarafta bulunan butonlardan Captions seçilmelidir
Yukarıdaki pencere ekrana gelecektir
Sağ tarafta bulunan Text kutusuna istenilen metin yazıldıktan sonra aşağısında bulunan seçeneklerden metin rengi ayarlamaları yapılır
Yazılan yazıyı resmin istenilen yerine konumlandırmak için resmin üzerine gelip farenin sol tuşu bası iken resmin istenilen konumuna getirilerek bırakılmalıdır
DOSYAMIZI VİDEO FORMATINDA KAYDETMEK
Sonra yukarıda görünen pencere karşımıza çıkacaktır
Ayarlamaları değiştirmeden Create butonuna tıklamamız yeterli olacaktır
Daha sonra bir miktar bekledikten sonra kaydedeceğimiz yeri belirttikten sonra videomuz Winamp programında ve Media Player programında açmamız mümkün olacaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul