Konu
:
Divx Filmlerimizi Vcd Yapalım Resimli Anlatım
Yalnız Mesajı Göster
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Divx Fİlmlerimizi VCD yapalım Resimli anlatım
Video konusundaki bu paylaşımım
TMPgenc
programı ile DİVX filmlerimizi VCD'ye dönüştürme konusudur
Bildiginiz gibi TMPgenc programı video konusunda çok yönlü ve mükemmel bir programdır
Video düzenleme işleriyle uğraşırken bu program olmadan kendimi çok eksik hissediyorum
TMPgenc programının en güzel yönlerinden biri de , Divx dosyalarını mükemmel bir performans ile VCD'ye dönüştürmesidir
Şimdi dilim döndügünce sizlere bu program ile Divx filmlerimizi kaliteli bir şekilde nasıl VCD'ye dönüştürebileceğimizi anlatmaya çalışacağım
Aşağıdaki resimleri bu sebeple hazırladım ve sizlerin faydalanması için burada paylaşmak için hazırlıklarımı tamamladım
Eğer; aşağıdaki resimlerde anlatılanları aynen uygulayacak olursanız, divx filmlerinizden yüksek kalite görüntüye sahip VCD filmler elde edebilirsiniz
Şimdi hemen ben bu TMPgenc programını nerden bulacam diye heyecanlanmayın
Aşağıdaki download linkinden programı, ilacını ve birde sürpriz eklentiyi birlikte indirebilirsiniz
Sürprizi açıklayalım isterseniz
Bunu ileri düzey video düzenleyiciler hariç herkes bilmiyor maalessef
Malum, TMPgenc programının orijinal hali
MOV
uzantılı dosyaları convert (çeviri) yapamıyor
Elinizde
MOV
uzantılı dosyalarınız varsa, ve TMPgenc programı ile filmlerinizi birleştirmek, VCD'ye ,DAT uzantılı dosyalara vs
çevirmek için mutlaka söz konusu
QTReader
vfp
isimli eklentiyi TMPgenc programının dizini içine atmalısınız
TMPgenc Program +ilaç + QTReader eklentisi hemenpaylas
com
Rar Şifresi:
bilgipasaji
com
ÇOK ÖNEMLİ NOT :
Video düzenleme işlerinde görüntü ve ses kalitesinin yüksekligi ile çeviri işlem süresinin uzunluğu bilgisayarınızın performansı ile doğrudan alakalıdır
Yüksek düzey confgirasyona sahip bilgisayarlarda alınan sonuçlar mükemmel olmaktadır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul