Konu
:
Rapidshare Sınırsız İndirme [Firefox] Ayrıntılı Resimli Anlatım
Yalnız Mesajı Göster
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimli Anlatım
İlk olarak Firefox un Flashgot eklentisini indircez tabii bu sayede Flashgetle bagintili olarak çalişmaktadir
Ne Gerek War derseniz inen dosyalar daha saglam geliyor normal indirmekten %75 hiz ve saglamlik alirsiniz
İlk olarak mozillayi açin
1 Araçlardan / Eklentileri şeçin
2Aşagidaki gibi pencere gelicek eger sizde i eklenti yoksa içi boş olucaktir
hemen eklenti indir deyin
3Açilan sayfada hemen üst tarafta FlashGot eklentisi var tıklayin ve download sayfasina gecin
4Hemen installnow diyin
5Ardindan �imdi kur butonuna basin yada install now
Zaten dosya ufak oldugundan hizli kuracaktir bunlari yaptiktan sonra eklenti penceremize 2resimdekinde Flashgot eklentisi olucaktirBöylelikle Flashgot'u kurmus olduk
Not: Proxy eklentisini kurmadan once sizlere saglam bi Proxy sitesi veriyorum
http://www
proxydrom
com/index
php?menu=1
Burdaki Anonproxy Listesindekileri kopyalayin ve Masaüstünde birtane metin belgesi açin ve hepsini içine atin kaydedin ve çıkın
şimdi sira Proxy eklentisinde
hemen alttaki siteye girin ve SwitchProxy eklentisini yukarda aynı yaptigimiz gibi kuralim
https://addons
mozilla
org/extension
nfo
php?id=125
eger hatasiz bunlari yaptiysak iki eklentide o pencerede olucaktir
Firefox'u kapatip tekrar acin
Sira geldi proxyleri nasil mozillaya ekliycez??
1 Proxy eklentisini kurduktan sonra Yeşille işaretledigim alan gelicek
kirmizi işaretledim add tıklayin
2 Hemen ardindan bu kucuk pencere gelicek burda Anonymous secenegini işaretleyin ve next diyin
3[Büyük bi pencere geldi
-----1siradaki proxy eklentimize bir isim verelim kafaniza gore takilin?
-----2siradaki Browse diyiosunuz ve metin belgesi halindeki hazirlanmiş içi proxylerle dolu metin belgesini secicez
-----3metin belgesini sectikten sonra Load diyin ve biraz bekleyin proxy listesi aşagida eklenecektir
-----4Burda proxy'lerin kalma süresi ben 300 yaptim buda size kalmiş ama cok azda yapmayin
-----5En son olarakta SAve diyosunuz işlem tamam
[B]4mozillayi tekrar kapatin acin ilk olarak kızmızı işaretledim yerde NONE yazicak hemen ona tiklayin ve ismini verdiginizi seçin proxyler hemen devreye gircektir
eger sayfa açilmassa yada rapidshare süre olayi arz ederse hemen apply tusuna basin yeni proxy devreye girsin
rapidde ben en fazla 10proxyde dosyayi indiriyorum bazen 2dede olabiliyor
boyle boyle rapidin kökünü kazarsiniz
Not: bazi dosyalar eksik geliyor flashgot eklentisini kurarsaniz sorun olmazbu eklenti yinede size kalmiş
Örnek olarak ben size bi resim atayim[
ayni anda 3 dosya iniyor rapidshareden bu arada inen oyun NFS Most wanted suanda 50deyim 3er 3er cekiyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul