Yalnız Mesajı Göster

Emule Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emule Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım

iEd2k bir p2p paylaşım programıdır Programı ve kullanımı ücretsizdir

DOWNLOAD

Ardından programı çalıştırıp bağlanmayı deneyin (Programı çalıştırdıktan sonra güvenlik duvarı engeli çıkınca "Engellemeyi Kaldır" seçeneğini seçmeyi unutmayın) Eğer "Düşük ID" (Bkz Resim1) alırsanız veya bağlantı kuramazsanız o zaman yapacağınız işlem modeminizde port açma işlemidir Programdan çıkın ve BU SİTEDEN sol taraftaki menüden "Modemde Port Açma" linkine tıklayın ve oradan modeminizin marka ve modelini seçip gerekli ayarlarınızı yapın

Resim 1

Port işini hallettikten sonra programınızın seçenekler kısmına girin önce nickinizi değiştirin (Bkz Resim 2) ve bağlantı sekmesine tıkladıktan sonra Resim 3'te gördüğünüz ayarların sizde de aynı olduğunu görün Resim 2

Resim 3

Arada bir sunucu dosyalarını tamamen silin veBU ADRESTEN en üstteki add to emule linkine tıklayarak yenileyin

Sunuculara bağlanırken listeyi Dosyalara göre sıralayın ve en çok dosya olan sunucuya bağlanın

Bir çok kişinin bildiği gibi emule kredi sistemi üzerine çalışır Her kullanıcı ile aranızda bir kredi notu vardır ve bu nota göre indirmek istediğiniz dosya için sıraya girersiniz Notunuz fazla ise sırada önceliğiniz artar Kredi notunuz dosya indirip gönderdikçe artar

Ayrıca sürekli olarak 15-16 KB/sn oranında paylaşımınız aktif olsun Bilindiği üzere Upload yaparken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz ayrıca 15-16 KB upload kimsenin bilgisayarını kastırmaz Herkes dosya paylaşmaya özen gösterirse indiren kişiler çok daha kısa sürede istedikleri dosyalara ulaşabilirler

eMuLe kullanmaya başladıktan sonra ilk zamanlarda bağlantının yavaşlığından şikayetçi olabilirsiniz ama emule kullanmaktan vazgeçmeyin yaklaşık 1 hafta-10 gün sonra bağlantının ne kadar hızlandığını göreceksiniz Bunun kanıtı olarak aşağıya az önce emule'den aldığım ekran görüntüsünü koyuyorum

Alıntı Yaparak Cevapla