Konu
:
Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli Manisa
Yalnız Mesajı Göster
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gökkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Gökkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Gökkaya İlköğretim Okulu İletişim
Gökkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1927-1928 Öğretim Yılında öğretime açılarak şu anki eski taş yapı olan ve halen 2 derslik, kütüphane, resim sınıfı olarak da kullanılan ve acil onarım isteyen 4 derslikte Gökkaya İlkokulu eğitim öğretime devam ederken şu anki Sağlık Ocağı binasında 1978-1979 öğretim yılında eğitime açılan Gökkaya Ortaokulu ile Valilik Makamının 24/04/1996 tarih ve 500/2424 sayılı olurları ile birleştirerek 1996-1997 Öğretim yılından itibaren eski ortaokul,eski ilkokul binalarında ilköğretim uygulamasına geçildi
10 Derslik,1 Labaratuvar,1 Anasınıfı, 1 Bilgi Teknolojisi Sınıfı bulunan Gökkaya İlköğretim Okulu yeni binası 1997 Yılında PAGYSA AŞ
tarafından yapılmıştır
20
11
1997 Tarihinde yeni bina Manisa Valimiz Sayın Muzaffer ECEMİŞ'in katılımlarıyla hizmete açılmıştır
2007-2008 Öğretim yılı itibariyle Okulumuzda 15 öğretmen görev yapmakta olup, İlçemiz Canbazlı ve Hacıköseli Köylerinden taşınan öğrenciler de dahil olmak üzere 190 öğrenci eğitime devam etmektedir
Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ahmetli
Okulun Telefonu: (236) 778 70 05 - 778 70 07
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gökkaya Kasabası
Okulun Web Adresi:
http://gokkayaio
meb
k12
tr/
Okulun E-Posta Adresi:
gokkayailkogretimokulu@hotmail