08-11-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zuhal Ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa
Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz; Yeniköy Köyü’nde, Alaşehir ilçemizin 15 km batısında, Salihli-Alaşehir (yeni)karayolunun 2 km güneyinde yer almaktadır Batısında 3 km mesafede Kavaklıdere Kasabası ile 2 km mesafede Örnekköy Köyü, güneyinde ise Kurudere (4 km), Horzumsazdere(7 km) ve Horzumembelli(10 km) Köyleri yer almaktadır
Yukarıda adı geçen köylerin tüm öğrencileri, taşımalı ilköğretim uygulaması kapsamında okulumuza taşınmaktadır Ancak, Kurudere Köyü’nün 1-3 sınıf öğrencileri taşınmamaktadır
Öğretmen kadromuz her yıl küçük çaplı da olsa değişmektedir 5 sınıf öğretmeni, 1 Türkçe öğretmeni olmak üzere toplam kadrolu öğretmenimiz 6’dir 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı olup, kadrolu hizmetlisi bulunmamaktadır
Okulumuzun bahçe alanı 11 500 m2’dir Bu alanın 5 000m2’sini oyun alanı, derslikler, uygulama bahçesi vb olarak kullanılmakta; geri kalan kısmı ise bağ olup ,köy muhtarlığı vasıtasıyla kiraya verilmektedir Tek katlı eski binamızı taşımalı öğrencilerimize yemek hizmeti vermede kullanıyoruz Yeni binamızda ise eğitim-öğretim yapmaktayız Burada 12 derslik, 2 idare odası ve 6 adet de muhtelif birim mevcuttur Branş dersliği uygulaması yapılmakta olup; 1 adet kütüphane, 1 adet satranç odası, 1 adet anasınıfı ve 1 adet de BT sınıfı için tahsis edilmiş birimimiz vardır
Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 674 81 30
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yeniköy
Okulun Web Adresi: http://zuhalselahattinbarutcuogluio m eb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 449366@meb k12 tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov tr