Konu
:
Borlu Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa
Yalnız Mesajı Göster
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Borlu Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Borlu Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Borlu Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Borlu Gazi İlköğretim Okulu İletişim
Borlu Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Gördes İlçesine bağlı Eski Borlu Kasabası Demir köprü baraj gölü altında kalmış, baraj gölü altında kalan Borlu halkının bir kısmı şimdiki Köprübaşı ilçesine Bir kısmı da eski adı Tahtacı köyü olan köye yerleşerek Tahtacı köyü Borlu adını almıştır
Borlu Başlangıçta Gördes İlçesine bağlı nahiye olarak nahiye Müdürü tarafından yönetilmiştir
Baraj gölü altında kalan 3 (Üç) Yıllık İlkokulun tüm evrakları yeni kurulmuş olan Borlu Bucağı İlkokuluna getirilmiştir
Borlu beldemize Vatandaşlar tarafından beş derslikli bir ilkokul yapılmış ve bu okul 1991 yılına kadar ikili öğretim yaparak Eğitim ve Öğretim faaliyetlerini yürütmüştür
1990-1991 Eğitim ve Öğretim yılında Borlu İlköğretim okulunun faaliyete geçmesiyle , Borlu Bucağı İlkokulunun öğrenci ve Öğretmenlerinin bir kısmı Borlu İlköğretim Okuluna verilerek Borlu Bucağı İlkokulu 1990-1991 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Normal Eğitim ve Öğretim yapan okul olarak faaliyet göstermeye başlamıştır
Beş ( 5 ) derslikle hizmet veren okulumuz 09
05
1995 tarihinden itibaren yedi (7 ) derslikle hizmet vermeye başlamıştır
Borlu Bucağı İlkokulu 1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülerek Demirci – Borlu Gazi İlköğretim Okulu adını almıştır
İlk yılarda Öğrencinin az olmasından ve şubelerin eksikliğinden dolayı hizmet binası yeterli olmuş ancak ,Taşımalı İlköğretim uygulamasının başlaması ile birlikte mevcut hizmet binası yeterli gelmediğinden Borlu belediyesine ait iki ayrı binada ve hizmet binasında olmak üzere Üç (3) ayrı binayı kullanmak durumunda kalmıştır
Borlu Gazi İlköğretim Okulu 2003 -2004 eğitim Öğretim yılında yapılan ek binasına taşınmış olup tamamen taşımalı eğitime hizmet vermektedir
Okulun taşımalı olmasından dolayı yemekhane sıkıntısı yaşanmakta, derslik, Kütüphane, Fen Laboratuarı Arşiv ve Spor Dersleri için soyunma odalarına ihtiyaç duyulmaktadır
Çağdaş bir Eğitim ve Öğretim yapabilecek bir bina sıkıntısını kurulduğu günden beri hala taşımaktadır
BORLU GAZİ İLKÖĞRETİM OKULUNUN BİNA DURUMU
Borlu Gazi İlköğretim Okulu Hizmet binası 2 kattan oluşmakta ve13 derslik 1 Müdür odası, 1 Müdür yardımcısı odası, 1 Öğretmenler, 1 Kalorifer dairesi ve 1 Kömürlük bulunmaktadır
Borlu Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci
Okulun Telefonu: (236) 473 70 07
Okulun Faksı: (236) 473 70 20
Okulun Adresi: Çamlıca Mah
İzmir Cd
Eski Borlu Yolu Üzeri Borlu
Okulun Web Adresi:
http://www
borlugaziilkogretim
meb
k1 2