Yalnız Mesajı Göster

Çokköy İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çokköy İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya

Çokköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çokköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çokköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çokköy İlköğretim Okulu İletişim

Çokköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1929 yılında üç yıllık eğitim veren bir okul olarak açılmış olup 1954 öğretim yılında beş sınıflı ilkokul olarak eğitime geçmiş ve diploma vermeye başlamıştırBugüne kadar 1092 ilkokul diploması vermiştir1992 yılında başlayan yeni bina inşaatıtamamlanarak 1993-1994 öğretim yılında hizmete girmiştir1994-1995 öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüş ancak öğretmen sıkıntısından dolayı bir yıl ertelenmiştir1995-1996 öğretim yılında ilköğretim okulu olarak faaliyete geçmiştir

OKULUN BİNA DURUMU

Okulumuz bodrum kat,zemin kat ve 1kattan ibarettir Okulumuzun su ve kanalizasyon tesisatı köy şebekesine bağlıdır Okul yıllık 25 ton toz kömür tüketmektedir

DERSLİKLER

Okulumuzda 5 sınıf,1 adet Sosyal Bilgiler Sınıfı,1adet Türkçe Sınıfı,1adet İngilizce Sınıfı,1 adet Matematik-

Fen ve Teknoloji Sınıfı, 1 adet Ana Sınıfı olmak üzere toplam 10 sınıf bulunmaktadır

LABARATUVAR

Okulumuzda dreshane yetersizliğinden dolayı labaratuar bulunmamaktadırFen Bilgisi dersleri ders sınıfında işlenmekte,deneyler burada yapılmaktadır

KÜTÜPHANE

Okulumuzda bir kütüphane bulunmaktadırAyrıca her şubenin sınıf kitaplığı vardır

ATELYE VE İŞLİK

Okulumuzda atelye ve işlik yoktur

ARŞİV VE AMBAR

Okulumuzda arşiv bulunmamakta arşivlenmesi gereken belgelerin bir kısmı okulumuzun bodrum katında bulunan kilitli dolaplarda saklanmaktadır

İDARİ ODALAR

Okulumuzun giriş katında idari oda olarak kullanılan 2 tane oda vardır Bunlardan bir tanesi müdür odası,diğeri müdür yardımcısı odasıdır

OKUL BAHÇESİNİN DURUMU

Okul bahçesi okul ile birlikte 1880 m2 dirOkulun kapladığı alandan sonra 1400m2 lik bir alan kalmaktadırBahçe okulun etrafındaki boşluklardan oluşmaktadırOkulun bahçesinde çam ve ladin ağaçları bulunmaktadırOku bahçesinin bir bölümü 1200 metrekaresi kilitli parke taşı ile kaplanmıştır

Çokköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç
Okulun Telefonu: (274)676 2031
Okulun Faksı: (274)676 2031
Okulun Adresi: Çokköy
Okulun Web Adresi: wwwcokkoyiook12tr
Okulun E-Posta Adresi: cokkoyioo@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok