Konu
:
Karadeniz Bölgesinin Yöresel Kültürel Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Bölgesinin Yöresel Kültürel Yemekleri
08-10-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Bölgesinin Yöresel Kültürel Yemekleri
CEVİZLİ TAVUK
Malzemeler
* 1 adet tavuk göğsü
* 1/2 su bardağı yoğurt
* 3 yemek kaşığı mayonez
* 2-3 yemek kaşığı ceviz
* 4-5 adet kornişon turşusu
* 4-5 adet mısır turşusu
* tane karabiber
* Defne Yaprağı
* tuz
Hazırlanışı
1
Tavuk göğsünü tane karabiber ve defne yaprağı ile beraber haşlıyoruz
2
Pişen tavuk göğsünü liflerine ayırıyoruz
3
Mayonez, yoğurt ve tuzu iyice karıştırıyoruz
4
Kornişon turşusunu küp küp doğrayıp tavuklara ekliyoruz
5
Ufalanmış cevizi de tavuklara ekliyoruz
6
Yoğurtlu sosu tavuklarla karıştırıp üzerini mısır turşusu ile süslüyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul