Yalnız Mesajı Göster

Kapıları Kapanınca İnsanın, İçeride Kim Tutuklu Kalır?

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kapıları Kapanınca İnsanın, İçeride Kim Tutuklu Kalır?

Ben" olmak fark etmektir Fark etmek herkesi "ben" bilmektir Varlığına "ben" diyebildiği için insan her acıya kaçınılmaz bir özne olur Kaçamaz Evet utanır insan gözlerinden Aynada kendine bakan adam tutar yakasından sessizce? Bağırıp çağırmaz ama hesap sorar gizlice Ya saklar yüzünü aynadaki adamdan ya gel-geç hazların makyajıyla avutur bir süreliğine
Ama bir süreliğine Sonra yine utanır Ki utanabiliyor olması bile iyi haberdir

Başkalarını görmeyen insan insansızlaşır Komşusunu dert edinemeyenin kalbi sokaksızlaşır
Şefkatini dışarı taşırmayan insan kalpsizleşir
Ötekilerin varlığını hesaba katmayan insan kendine yabancılaşır Kendinden öte uzanamayan insanın varlığı azalır Başkasına hayrı dokunmayınca kendine de hayırsızlaşır
Bu çok değerli paylaşım yorumsuz kalmış hem paylaşana hem paylaşıma can verene sanki biraz ayıp olmuş Ben biraz haddimi aşmak istiyorum değerli üst yöneticilerimden özür dileyerekTabiki bakış açısı önemlidir ama çok değerli paylaşımların yanında daha çok ayakları yere basmayan hayali,kanıtı mümkün olmayan ,insanın zihnini olmuyacak biçimde meşkul eden yanlış yönlenmelere sebep veren paylaşımlar daha çok rağbet görüyorburada yöneticelerden özürüm onlarla alakalı değil bu na müdahale etmek mümkün değil özrüm bunu yazmadan onlarla paylaşmamamdandır,bence üyeler biraz macara arıyor ve paylaşımları tam anlamıyla okuyup sonunu getirmiyor ve kalite düşüyor diye düşünüyorumBu yorumumdan kim incildiyse hepsinden özür diliyor ve helallik istiyorumDerdim kimseyi kırmak değil ama olmuyacak duayada amin dememektirÇok değerli kardeşlerimLütfen biraz içten samimiyetSevgi saygı ve muhabbetle kalın inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla