Yalnız Mesajı Göster

Rabbime Sığınıyorum:(

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rabbime Sığınıyorum:(

durumun üzücü ama çözümsüz deil ben sana şu anki yaşadıklarımı yazsam emin olki senin derdin devede kulak misali kalır ama seni senden başkası anlamaz anlasada hissedemez çünkü bunları sen yaşıosun sana akıl vericek ne yaştayım ne tecrübedeyim sadece nacizane yazını okudum bir kaç kelime eklemek istiorum Allah sevgisinden başka içine ne koyarsan kaderine razı olmazsan imtihanana tabi tutulursun hep sevdigini yaratandan dolayı sev çoçugunu ALLAH sana emanet olarak verdi ama sevgisi ALLAhın sevgisini unutturmasın sonra bir bakmışsın elinden alınmış saglam bir ilişkinizi sagın solun lafıyla dümdüz eden birine söylenecek çok az şey varherkez hakettigini yaşar dua et ALLAHA benim yaşadıgım hayatta kaderimde senin yazgında bu erkek varsa bana geri gelsin ama şayet benim için hayırlı deildi ve bunlar bahanesi olduysa ALLAHIM benim ona karşı sevgimi içimden al bende kendimi irademi topluyayım die dua et eger pişmansa ve gururundan dönmüosa bekletepki göstermesi sana karşı boş olmadıgından ve kalbin tamamen boşalmadan başkasına umut verme selametle
Alıntı Yaparak Cevapla