Yalnız Mesajı Göster

10 Ayetin Müthiş Faydaları

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

10 Ayetin Müthiş Faydaları

hayırlı cumalar özelden msj atamıyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var yani öğrenmeye ihtiyacım var çok uzun zamandır 5 sene belki daha fazla gerçekleşmesini çok istediğim bi dileğim var evlenmek yada bana aşık olsun falan değil ama bi mucize diyelim bende var olan kitaplardan bu tür sitelerden bi çok şey denedim Yasin okumaları değişik şekillerde 10000 ihlas namazdan sonra 152 Elem neşereh 313 ayetel kürsi kandillerde 41 Kadir suresi ve arkasından okunan dualar sekine duası şahmeran duası daha Enam suresinin 3 gün tekrar edilen kısımlarıyla dünya kelamı söylenmeden okunması 7 gece 786 Bismillahirrahmanirrahiym 1000 Allah CC ismi arkasından her yüzde bir okunan azamet bunlardan sadece bir kaçı aklıma gelmiyo şimdi bi çoğu ama hiç bir netice alamadım Kuran-ı Kerim deki bütün surelerin ilk ve son üç ayetleri ne denediysem olmuyo olmayacak duaya amin denmez diyolar bazıları ama Rabbin katında imkansız yok bunu biliyorum ve ısrarla devam ediyorum her duanın bir hadimi var onları harekete geçirmeden biraz zor dedi bu işlerden anlayan biri ama ben öyle şeyleri bilmiyorum zaten öğrenmekte istemiyorum hadim hüddam cin peri hiç öyle bi davet yapmadım öğrenmek istediğim sizce bu doğrumudur yani vekf tılsım yazmadan hadim görmeden yaptığım uygulamaların başarıya ulaşması zor mu ayrıca dilek için Rabbimin reddetmeyeceği kendi katında çok değerli olan dua varmıdır varsa nedir yani kuvvetli bi dilek uygulaması varmıdır ben bilinen bi çok şeyi zaten yaptım siz bizden daha fazla biliyorsunuz eklediklerinizden anlaşılıyo bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ama daha önce duymadığımız farklı bi uygulama siz bi çok farklı uygulama yapıyosunuz anladığım kadarıyla
Alıntı Yaparak Cevapla