Yalnız Mesajı Göster

Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....

ayimgunesim öncelikle çok teşekkür ederim birsürü çok güzel dualar var sitede ama bilemiyorum ki ben baksana yaptığım dua birdenbire ters tepti sevdiğim insan birden bire evlendi sanırım ben niyet ederken çok ısrarcı davrandım bu yüzden Allah beni cezalandırdı diye düşünüyorum o kişinin benim için kötü olacağını zannetmiyorum ve Allahım da beni üzmek istemezdi biliyorum ama hepsi benim hatam

çünkü belki de bu şekilde bir insanı geri getirmeye çalışmak günahtı kendi iradesiyle oynuyorsun kaderiyle oynuyorsun çünkü ben de o yapmaya çalıştığım günahın cezasını çektim Ama Allah ne verirse başımın üstüne diyecek tek lafım yok

o yüzden şimdi içinde büyü olmayan davet olmayan ve günaha girmeyen duaları okumak istiyorum bu sitede bu konuda bilgili olan insanlar var ben kendi kendime şu duayı okuyayım diye seçsem belki yine yanlış yapacağım bu yüzden bana okumam gerekenleri link olarak kopyalayıp yapıştırırsanız çoook teşekkür ederim sizin için de tüm kalbimle dua ederim öyle ihtiyacım var ki şu dönemde :(:(:(

Alıntı Yaparak Cevapla