Yalnız Mesajı Göster

Sevdigi Nasil Belli Olur

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigi Nasil Belli Olur

sevdigi nasil belli olur

Arkadaslar,ben 2008 senesinden beri birininin ilgisini cekmeye cok ugrastimonun icin ne dualar okudum neler neler yaptimArtik umudumu kesmistimpes etmistimkac senedir sadece arkadas gibiydikama ben seviyorumben yalniz yasayan bir kadinimo da yalnizikimizde eslerimizden ayrildikama benim cok büyük bir hatam oldu,onun bir arkadasi ile beraberligim oldu,ama o bana bekarim demistioysa bosandigi kadinla beraber ayni evde yasiyormusve ben ondan ayrildim 8 ay önce ve bunu benim gercekten sevdigim kiside biliyorve ben bunun kiskandigini hissediyordumve bana dün gece benimle beraber olmak istedigini söyledi,bende kabul ettimAma icimde simdi bir korku varya benimle sadece gölnül eglendirirse diye,ben pisman degilim kabul ettigim icin,senelerden beri ugrastimlütfen bana biraz olsun cesaret verin,ne yapmam gerekbirde onun burcuakrepbenimkide ikizlervaz mi geceyim???yoksa devammi edeyim???bilemiyorum,kafam cok karisiksimdiden tesekkür ederimbelki bu gece gelecek[img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla