Yalnız Mesajı Göster

Büyü Bozmak Yardım İstekleri

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozmak Yardım İstekleri

Alıntı:

aziza Nickli Üyeden Alıntı

meraba degerli hocalarım ve arkadaşlarımbenim bi sorum var yardım edrseniz sevinirimben eşimden ayrılalı 10 sene olduhemde nasil boşanma rezalet bi durumdufazla özel olacak ama anlatmasamda olmuyorkocam kumarbazın tekidi bi günde eve geldigimde başka bi kadınla yatagımda yakaladımve ben affetmedim büyük kavga ile boşandıkben bunca sene kendisini ne gördim nede görmek istedim duymak ile istemiyordum nefret etdim kendisindenama şimdi söyliceklerime şaşıracaksınızben 3 gündür sürekli boşanmış eşimi görmek istiyorum özliyorum hep onu düşünyorum yanımda olmasını istiyorum benim bu nefretim nereye gitdi ruyalarıma girmeye başladıbana yardım edin lütfenbende büyümü var neden ben böyleyimeger büyü varsa ne yapmam lazım lütfen yardım edin o beladan kurtarın beni

Değerli üyemiz Sizin yıldızınıza bakılması lazım orda belli olur zaten Selametle

Alıntı:

inci Nickli Üyeden Alıntı

Merhabalar muhterem hocalarım ve arkadaşlar
Benim sorunum ise tenbellik ve aklımı daha doğrusu düşüncemi kullanamamakherhangi bir konu ile ilgili anlamam ve tam düşünmek idrak etmek üzere hamle yapıyorum beynimde sanki bir perde oluşuyorbütün şevkimi kırıyorO olayı daha sonra düşünürüm diye erteliyorumHayatımda hemen hemen herşeyi böylelikle ertelemiş ve çözümsüz bırakmış durumdayımBu durumla beraber bir tembellik uyuşukluk hali üzerime çökmekteson 8 yılda 60 kilodan 110 kiloya çıktımartık yaşta ilerliyor tabii kilo vermek te pekmümkün olmuyorNefsim sadece yemek ve içmek üzerine istekliEskiden yemeğe isteğim yoktu kilom da normaldiAma çocukluğumdan bu yana tembelliğimden hiç kurtulamadımNe yapmalıyım neler yapılabilir bu durumdan kurtulabilmem içinYardımlarınızı bekliyorum değerli hocalarım

Merhabalar muhterem hocalarım ve arkadaşlar
Benim sorunum ise tembellik ve aklımı daha doğrusu düşüncemi kullanamamakHerhangi bir konu ile ilgili anlamam ve tam düşünmek, idrak etmek üzere hamle yapıyorum beynimde sanki bir perde oluşuyorBütün şevkimi kırıyorO olayı daha sonra düşünürüm diye erteliyorumHayatımda hemen hemen herşeyi böylelikle ertelemiş ve çözümsüz bırakmış durumdayımBu durumla beraber bir tembellik uyuşukluk hali üzerime çökmekteSon 8 yılda 60 kilodan 110 kiloya çıktımArtık yaşta ilerliyor tabii kilo vermek te pekmümkün olmuyorNefsim sadece yemek ve içmek üzerine istekliEskiden yemeğe isteğim yoktu kilom da normaldiAma çocukluğumdan bu yana tembelliğimden hiç kurtulamadımÜstümdeki bu ağırlığın kalkması için acaba ne yapmalıyım neler yapılabilir bu durumdan kurtulabilmem içinYardımlarınızı bekliyorum değerli hocalarım

Değerli üyemiz ALLAH CC yardımcınız olsun sitemizde nefis için dualar mevcuttur arama yaparsanız ulaşabilirsiniz eğer bulamazsanız yardımcı olamaktan zevk duyarızSelametle

Alıntı Yaparak Cevapla