08-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım Edin
Rabbimden af dilemek için nolurr nolur yardım edin
dostlar biliyorsunuz yeniyim  yardımınıza ihtiyacım var  bilgim acizliğim çözüm buldurtmuyor  çok pişmanım çok canım yanıyor  
bir kaç gündür ne okuyayım ne yapayım derken sadece Aytel Kürsi ve Yasini şerif e sarılıyorum  başkasına elim varmıyor , gücüm yetmiyor  ha tamam etkili bir sevgi duası bulmak için dolanıyordum  dualar esmalar , başka terkibler  6 yıl önce birini çok sevmiştim  ailesi istememişti beni ozaman  bu kız çok süslü ondan eş olmaz demişlerdi sevdiğimme  annesini elini öpmeye gittik eini vermedi ittii beni gelmedi istemeye  bizde sadece benim aileme haber verip evlenmeye kara verdik bu kararı aiesine açıkadı hep yurt dışına gidrdi çalışmaya bir akşam geldi elinder bir muska vardı  annesi onu korumak için vermiş  o son görüşüm oldu 8 ay sonra evlendi ben öyle hastalıkalr geçirdimki bazı sabahlar yaşıyormuyum diye annem kontrol ederdi  tedavi sürecimde inanılmaz borçalra girdik  ama ne teşhis konuldu ne tedavi bulundu  işim okulum tepetaklak oldu  hiç beddu etmedim, ah etmedim ona  napabilirdim  allahın takdırı idi  o süreçte dine sarıldım eksik yanalrımı gördüm halada öyle aciz ve cahilimki  o süreçte iki defa daha evlenemye niyetlendim ama hep ona gitti yüreğim   ona hiç bişey diyememştim  içimde idi herşey  karşıma çıkan o iki kişide aynı sebebelrele gitti  tam evlenme teklif edip seni tanıştıtracağız ailemizle diyorlar haftasına kalmıyor iki üç gün içinde aynı cümleler ezberletilmiş gibi gidiyorlar  ben bunları yaşarken bir gün karar verdim ona bir şekilde ulaşacağım   önce dedimki araştıralım hala evlimi , durumu ne çocuğu varmı çocuğu varsa haşa bu günaha giremem  geçen yıl araştırdık everli ayrı idi iki yılda 11 kez iş değiştirmiş borç içinbde idi  çocuğu yoktu  
bismillah ona hakkımı helal edeceğim dedim yapamadım  
sitede yazılarımı okuyan bilir  hayatımda yakın süreçte biri gitti  allahım anlamıyorum bana evlenmet eklif eden 3 kişide ezberletilmiş gibi aynı cümlleri söylüyor  seni çok sitiyorum ama engelelr var ailem kabul etmez hazır değilim  
iki gün önce ailesi ile tanıştırmaya can atan adamlara ne oluyor? bundan önce sadece namaz sonrası dua eder başka şey yapmazdım  bu ekz bu zinciri kıracağım dedim  artık bu işe son vereceğim  
ama elim gitmiyor dua etmekten başaskına  kıyamıyorum ona  yapamıyorum canını yakacak ertip  hem ben öyle acizimki rabbımden istiycem ama ben tam değilimki  varmı hakkım bilmiyorum  
bu gece tamam dedim once hakkımı helal edeceğim sonra burada bilene danışıp okuyup başlayacağım aşkım için savaşmaya  
rabbim en merhametli olan değil mi? ben kötü birşey istemiyorumki , onun helalı olmayı , engelelri kaldırmayı , ona ailesine çocuklarıma ve rabbime hizmet edebilmeyi istedim sadece   
önce ne halde ne ayapr diye facebook a bakmak istedim aylardır kapalı idi  rabbımın işareti  profili açmış yaklaşık 1,5 yaşlarında bebeği var  demek benim araşırdığım süreçte eşi hamileymiş 
nasıl ağladım allahım affet  nasıl bir günah işeledim bana helal olmayan birine hakkımı helal etmek için dahi olsa rahatsızlık vercektim
çok utanıyorum
nasıl sitedim bunu  nasıl düşündüm  hala yaşlarım dinmiyor  
birazdan namaz kılıp dualara sarıalcağım,
ama allah aşkına ban bir yol gösterin ben ansıl af diliycem rabbimden?
ben kötü bir şey düşünmüşüm sevdiğimi ansıl ne yüzle isterim  önce af dilemem lazım nolur bir bilen fikir versin bir kaç gecedir sevdiğim için namaz vaktı dua ederken hep ağlıma geliyor  duamı bile tamamlayamadığım oluyor , bilemiyorum bu bir alametmi yinemi helal olmayanı istiyorum
  modlar bukadar şey yazıp meşgul ettiğim için nolur affedin  içime bir ateş düştü sadece analtmak istedim  6 yıldır susuyorum çok ağır geliyor  
rabbim beni aaffemezse ne yüzle ondan şimdi sevdiğim kişiyi isterrim nasıl eşim yap derim?
|
|
|