Konu
:
Cinlerin İnsan Bedenine Girmesi
Yalnız Mesajı Göster
08-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
cinlerin insan bedenine girmesi hususunda ihtilaf edilmiştir
Eğer bu sahih olursa Rasulullah s
a
v ın şöyle bir sözü vardır
Şeytan sizin icinizde kanın damarda dolaştıgı gibi dolaşır ve yine Ebin Nasr Haşim bin kasımdan rivayet edilmiştirki o şöyle dedi ben kendi evimde gözümle cini gördüm bana cok etki etti bende küfeye oradaki alim ve fakih ibni idris vel mehazini ye ve Alim Şeyh üsametül Gazzaliye yazdım Mehazini bana cevaben şehirde bir kuyu oldugunu ve cinlerin bunun suyunu kestigini sonra onlara varıp şikayette bulundugunu onların da bir kova su getirerek üzerine bu kelam ile konuşup suyu kesilen kuyuya döktügünü ifade ediyordu ne zaman ki kuyuya suyu döktü kuyudaki cin büyük bir feryatla bagırdı ve bizi öldürdünüz Vallahi buradan cıkacagız ve ebediyyen burada oturmuyacagız suyu döken alim onlara susunuz dedi böylece onların sesleri ve hareketleri kayboldu sonra kovada geriye kalan suyuda kuyunun ortasına döktü dediki kuyunun dehlizinden kırmızı bir ateş çıktı alev -leniyor ve onun içinden diller çıkıyordu kuyunun ağında yazıyordu ondan duman ve çirkin bir koku çıkıyordu tıpkı fırın gibi bu olay 1 saat kadar devam etti sonra söndü ve icerisinde bulunanlar yandı ve öldü Allahu Tealanın yakıcı nurani isimlerinin sırrıyla sonra Ebunnasr dediki sonra cinni görmüş oldugum evin köşelerine serpiştirdim feryad etiler El eman ya Ebennasr Allahu Tealaya yemin olsunki sen bizi helak ettin ve yaktın biz senden evinden mahallenden ve civarından uzaklaşıyoruz bu azabı bizden kaldır eğer affı takdir edersen sen bilirsin kuyuya kovaya ve kadehe okunan esmai izam şudur
Bismillahi emseyna bismillahi asbahna
Bismillahillezi leyse kemislihi şeyün yemteniu bihi ve bi kuvveti llahi lleti la turamu ve la tudamu ve bi sultani llahi l -müni nahtecibu ve bi esma llahi l-hüsna lillahi neuzü billahi l-Azimi mine l -beliyyeti ve mine ş -şeytanil-mütemerridine ve min şeyatini l-insi ve l -cinni ve min şerri külli muglakin ve müntesirin ve min şerri ma yahrucu bi lleyli ve yükemminu bi nnehari ve yükemminu ve yükemminu bi nnehari ve yükemminu bi lleyli ve yahrucu bi nnehari ve min şerri ma haleka ve zere e ve bere e ve min iblisi llain ve cunudihi ve etbaihi ve min şerri ma yettaki euzübi llahi ssemiil-alim mineşşeytani rracim ve min şerri ma halaka bismi llahi rrahmani rrahim ve ssaffati saffen fe zzaciratı zecren fe ttaliyati ikren inne ilahüküm levahid rabbü ssemavati ve l-ardi ve ma beynehüma ve rabbu l-meşarık inna zeyyenna ssemae ddünya bi zinetin il kevakib ve hifzan min külli şeytanin marid la yessemmeune ile melei l-a la ve yukzefune min külli canib dühuran ve lehüm azabün vasib illa men hatıfe l-hatfete fe elbeahu şihabun sakıb kema kale llahu teala fi kitabihi l-kerim ileyhi yas udu l-kelimü tta-yyiu ve l-amelüs salihu yerfeuh
böylece tama oldu bu dua tecrübelıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul