Yalnız Mesajı Göster

Bir Dinlerseniz Sevinirim

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir Dinlerseniz Sevinirim

Evet, tabi bu tür şeylerin izahatını yapmak oldukça güç sizin olayınızın farklı bir kaç türevlerini yaşadım ve en sonunda ailemde sorunlar oldu ta ki yuvam dağılana kadar hiç bir şeyi farkedemedim

Ben de gittim sorunla ilgili bir vefk yaptırma ihtiyacı hissettim

Neydi, geceleyin zıplayarak uyanmam sonucunda uykumun açılması, rüyamda korkunç sürüngenler görmem, eski evler, katolik papazı görmem, rüyamda öldürülmem, arada sırada bir uçurumdan itilerek düşmem, üstüne üstlük bunlar yetmezmiş gibi uykuya dalma problemi yaşıyordum Çoğu günler uykusuzdum Yaşantım son derece düzgün ilerlemesine rağmen iç dünyamda derin bir isyan yaşıyordum

Tabi bu tür şeyler pek anlatılmaz illaki yaşamanız gerekir Ne olduysa askerde iken oldu Çok uzun süre gece atışları vardı Bir gün gördüğüm bir rüyadan sonra nedense her işim bozuldu

Taki geçen aya kadar manevi dünyam yıkıktı Son bir yıldır yanımda olan arkadaşlarımı ya ben kırdım hiç sebepsiz ya yalnız bırakıldım

Vefk çok amaçlıydı Ama bakım yaptırdığım hoca bana gayet detaylı anlattı herşeyi Evet hepsine tam olarak muvaffak olmadım ama en azından şu an akşam yatıyorum güzel bir uyku uyuyabiliyorum Çok sorunum var ama önce anlattığım şeyleri de yaşadığım şeyleri de yatarken sıkıntısını yaşamıyorum

Normalde oluşan problemler hakkında doktora da gittim Doktor bana depresyon tedavisi önerdi direk Ama bir depresyon hastası günlük faaliyetlerini yürütmekte güçlük geçen hastalardır Bense sıkıntılarımı akşam olunca yaşamaya başlıyordu Aklıma iş vermişti artık tamamen İlaçların yan etkileri de günlük hayatta ilişkilere zarar veren şeyler

Özellikle hayat enerjiniz nedensiz şekilde düşmüşse ve siz konuşma güçlükleri ve karar verme sıkıntısı yaşıyorsanız ve bu yüzden iletişim sıkıntıları yaşamaya başlamışsanız rahat rahat paranoya yaşayabilirsiniz

Doktora gittiğinizde zaten sizi rahatsız olarak bulmayacaktır Sizi telkin edecektir En olmazından siz ilaç yazmasını isteyecek, o da size Lustral türevinden ilaç yazacak, ilaç 3-4 ay boyunca sizin fazla tepkisel yaşamanıza sebep olacaktır

Bunun yerine size şöyle bir şey öneriyorum

1 İlk önce gündüzki düşünüş şeklinize, moralinize, sukunetinize bir de akşamki halini değerlendirin Bir anormallik varsa siz de benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz demektir

2 Gezdiğiniz yerlere de, eve gelene gidene de dikkat etmekte fayda var Özellikle aile huzurunu bozmak üzere yapılmış olan şey de olabilir Ama ben en çok şuna inanıyorum Sakın size yönelik söylediğimi düşünmeyin bunları :

-Pis bir yaşam şekliniz varsa, tükürmek, sümkürmek, tuvaletinizi yapmak üzere yer arayışı içinde değilseniz kesinlikle artık bunu bitirin
-Akşam yiyecek çöplerinizi rasgele yerlere dökmeyin
-Akşam yanan ateşe basmayın Külle oynamayın, Ateşe sıvı madde dökmeyin Hatta ateşe o an demlediğiniz çayın dibini döküyorsanız sakın denemeyin derim
-Akşam dışarıda temizlik yapmayın

Yani mümkünse dışarıda akşam ezanından sonra durmanız gerekiyorsa, ayetel kürsi ile hareket edin

Bazı şeyleri geç farkediyorsunuz Ama iş işten geçmesin

Burayı kalın yazmam gerekiyor Aile yaşantısı içinde eşinizle telefonda yüzyüze görüşürken, bir iş yaparken, dar bir zamanınızda vs onu aniden azarlamayın Ne hata yaparsa yapın ya mantıklı bir cevapla geçiştirin veya bir cevap üretene kadar sessizliği seçin Evde konuşma ortamı doğmuyorsa el ele tutuşup sessizliği de paylaşın Ailelerinizi eşinizle kesinlikle muhatap etmeyin Eve gelen herkese evin içinde iken yanında teşrif edin

Tanıdıklarınızın, arkadaşlarınızın yanında aile bireyleri ile eşiniz,çocuğunuz ile çok yakın sıcaklık kurmayın Paranızı hayra harcamaya, gösteriş yapmamaya çalışın

Bir yandan düşman kazanmamaya, insanları kıskandırtmamaya çalışarak bir taraftan da dostlarınızın samimiyetini tartın Özellikle Evinize insanları babanız, kayınpederiniz, kayınbiladeriniz bile olsa sarhoş sokmayın Yiyecek giyecek ikramlarına dikkat edin

---------------------------------------

Tutup da bu konuya, "Hadi canım sende, öyle şeylere de inanıyor musun?" diye gelip konuya saldıranlara zaten yöneticilerin söyleyeceği sözler de bulunacaktır

İyi olmak size düşmanlarınızın,çekemeyenlerin olmayacağını göstermez paranız,karizmanız veya güzelliğiniz varsa hedefte olmanız ihtimaldir

Özellikle de güzel bayanlar rahatlıkla şüpheci olabilirler

Alıntı Yaparak Cevapla