Yalnız Mesajı Göster

Cin Mi?Büyü Mü? İnanılmaz Bir Hayat Hikayesi

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cin Mi?Büyü Mü? İnanılmaz Bir Hayat Hikayesi

cin mi?büyü mü? inanılmaz bir hayat hikayesi

ben 25 yıldır hastayımaşk büyüsü yapmışlar seni bağlamışlar dedilergittiğim hocalar hep aynı şeyi söyledileren son gittiğim hoca bana dualı meşrubat ve su ve muska verdi ve baba tarafından esmer kısa boylu bir kadın sana büyü yapmış dedi bana verdiği muskayı hata edip yaktımtelefon açtım hocaya niye yaktın dedi,kızdıüzerinde halsizlik,hastaymışsın gibi bir yorgunluk var mı dedivar dedimyaktığın için olmuş,ben sana duayı yak mı dedim deyip kızdı6 senedirde hastalığımın üzerine bu dert bindibazen yorgunluktan elimi ayağımı kalrdırmakda zorlanıyorumne yapacağımı şaşırdımçok nas felak okudumhocaya gittim ama netice alamadımşimdi bu internet ve bu siteler sayesinde kendim büyüyü bozmaya uğraşıyorum
ayrıca kardeşimede kavak ağacına yazıp toprağa gömüp geçim sıkıntısı büyüsü yaptıklarını söyledilerbu büyü onda herhangi bir hastalık yapmaz dedi hocaama şu anda kardeşimin maddi sıkıntısı varben bunu kendisine yapılan büyüye bağlıyorum
benim durumum daha vahimdışarı çıkınca sıkıntı geliyordavranışlarımı kontrol etmekte yürümekte adımlarımı atmakta zorlanıyorumbu öyle büyük bir sıkıntıki bazen ölecek gibi oluyorumkalp çarpıntısı terleme panik hali oluyorhemen kaçacak delik arıyorumişin tuhaf tarafıda sıkıntı geldiği halde dışarı çıkmak için içimde acaip dayanılmaz bir dürtü hissediyorumaz bir mesefa yol yürüyünce tabiri caizse dayak yemiş gibi oluyorum ; bacaklarımda baldırlarımda ağrılar oluşuyorayrıca iş yapma güçlüğü,unutkanlık,takıntı,evham,ölüm korkusu,mantıklı düşünmekte bazen zorlanma,asabiyet gibi rahatsızlıklarımda varbu hal bende 25 yıldır devam ediyorüstelik bir kaç defada alay edip onurumla oynadılarsizce bu işin aslı nedir?bende cinmi var,yoksa büyü mü?ve 25 yıldır niçin şifa bulamadım,bu bir azap olabilir mi?

Alıntı Yaparak Cevapla