08-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Mi?Büyü Mü? İnanılmaz Bir Hayat Hikayesi
cin mi?büyü mü? inanılmaz bir hayat hikayesi
ben 25 yıldır hastayım aşk büyüsü yapmışlar seni bağlamışlar dediler gittiğim hocalar hep aynı şeyi söylediler en son gittiğim hoca bana dualı meşrubat ve su ve muska verdi ve baba tarafından esmer kısa boylu bir kadın sana büyü yapmış dedi bana verdiği muskayı hata edip yaktım telefon açtım hocaya niye yaktın dedi,kızdı üzerinde halsizlik,hastaymışsın gibi bir yorgunluk var mı dedi var dedim yaktığın için olmuş,ben sana duayı yak mı dedim deyip kızdı 6 senedirde hastalığımın üzerine bu dert bindi bazen yorgunluktan elimi ayağımı kalrdırmakda zorlanıyorum ne yapacağımı şaşırdım çok nas felak okudum hocaya gittim ama netice alamadım şimdi bu internet ve bu siteler sayesinde kendim büyüyü bozmaya uğraşıyorum
ayrıca kardeşimede kavak ağacına yazıp toprağa gömüp geçim sıkıntısı büyüsü yaptıklarını söylediler bu büyü onda herhangi bir hastalık yapmaz dedi hoca ama şu anda kardeşimin maddi sıkıntısı var ben bunu kendisine yapılan büyüye bağlıyorum
benim durumum daha vahim dışarı çıkınca sıkıntı geliyor davranışlarımı kontrol etmekte yürümekte adımlarımı atmakta zorlanıyorum bu öyle büyük bir sıkıntıki bazen ölecek gibi oluyorum kalp çarpıntısı terleme panik hali oluyor hemen kaçacak delik arıyorum işin tuhaf tarafıda sıkıntı geldiği halde dışarı çıkmak için içimde acaip dayanılmaz bir dürtü hissediyorum az bir mesefa yol yürüyünce tabiri caizse dayak yemiş gibi oluyorum ; bacaklarımda baldırlarımda ağrılar oluşuyor ayrıca iş yapma güçlüğü,unutkanlık,takıntı,evham,ölüm korkusu,mantıklı düşünmekte bazen zorlanma,asabiyet gibi rahatsızlıklarımda var bu hal bende 25 yıldır devam ediyor üstelik bir kaç defada alay edip onurumla oynadılar sizce bu işin aslı nedir?bende cinmi var,yoksa büyü mü?ve 25 yıldır niçin şifa bulamadım,bu bir azap olabilir mi?
|
|
|