Konu
:
Namaz Kılmak İsteyip Başlayamayanlar İçin
Yalnız Mesajı Göster
08-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
arkadaşlar bazen bazı sorunlarım belirdiğinde içime birden şunu oku diye his doğar ve okuduğumda fayda görürsem mutlaka paylaşırım
buda öyle bi durum
içimde ne zamandan beri namaza başlama isteği vardı ama beynim sürekli bahaneler buluyordu işte havalar soğuk abdest alamazsın devamlı hasta olursun, işte yok evin pırıl pırıl olması lazım benım evimde köpeğim var kabul olmaz falan filan şeytanın vesveseleriymiş meğer
bir gece uyku tutmadı yine öylece nette gezinirken içime şeytandan, vesveseden, beladan, düşmandan,nazardan,büyüden vs vs korunmak için şu duaları oku diye bi his doğdu
euzü besmele
21 fatiha
21 ihlas
21 kevser
21 ayetel kürsi
21 nas
21felak
21 kafirun
okumadan önce yanıma 1 bardak su koydum dualarım bittiğinde o suyu içtim
ve sabah ezanı öncesinde adeta tüm tembelliğim gitti, tüm bahaneler kayboldu kalkıp abdest aldım ve hemen başladım namaza inş bu sefer bırakmak nasip olmaz hergün bu dualara devam edicem şeytan uzak dursun diye
durumu benim gibi olan kişiler için önerebilirim bu duaları ama sayıyı tamamen içimden böyle geldiği için okudum
siz 3- 7-21-41-70-100 sayılarınca okuyabilirsiniz hangisi içinizden geliyorsa
birde gece yarısı okunan duaların daha çabuk gerçekleştiğine inanıyorum elimden geldiğince hep gece yarısı dua ederim buda bir dipnot
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul