Konu
:
Salatı Kaime Duası (Denenmiş)
Yalnız Mesajı Göster
08-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Selamlar herkese
Arkadaşlar birçok yerde hep kopyala yapıştır yapılmış dualar görüyoruz
Bunları herkes yapıyor ama neredeyse çok azının fayda gördüğüne şahit oldum
Ben bu şekilde ne olduğu belirsiz paylaşımlar yerine çok az kişi tarafından bilinen duaların daha kolaylıkla faydası olduğuna şahidim
Bizim mahallede bir amca var
Ona bu konuda sorduğumda bana dediki, dua sırdır herkesin bildiği dualar sır olmaktan çıkar
Bence haklıydı
Sonra bana bazı öğütlerde bulundu ve salatı kaime duasını öğretti
Öyle her şeydeki gibi iki üç saat okumaya gerek yok bunda
2007 yılından beri her okuduğumda faydasını görüyorum
Bunu sizinle paylaşmak için adminlerinde izni olursa ne için okuyacağınızı öğrendikten sonra eğer meşru bulursam özelden yazıcam
Ve kime öğrettiysem o kişi kimseyle paylaşmayacak
Herkesin bildiği sır değildir
Sadece Gerçekten ihtiyacı olanlara vericem ama sizden istediğim sadece bana söylediğiniz şey için okuyacaksınız ve ondan başka hiçbirşeye kullanmayacaksınız
Bunda diğer dualar gibi birsürü hazırlık yapmaya yada tütsü filan yakmaya gerek yok
Akşam saat 12 civarında temiz bir boy abdesti almış olarak iki rekat hacet namazı kılacaksınız
Sonra 11 fatiha 11 ayetel kürsü 11 amener resulü ve en sonundada 21 salatı kaime duasını okuyup duanızı yapıyorsunuz
Aklınıza gelecek herşey için fayda sağlar, her duanın kabulüne vesiledir ama size faydası olmayacak yada haram olan şeyler için okursanız günahınız size
Kötü bişey için okuyuncada kabul olacağını görürsünüz ama bu sizi doğru birşey yaptığınızı sandırmasın
Günah defterinize işlenir haberiniz olsun
Banada bir Allah Razı Olsun demeniz yeterlidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul