08-05-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dualarınız Olmasa Rabbim
İslâm ve Müslüman düşmanlarını sana havale ediyoruz, bildiğin gibi yap ya Rabbi 
Şu anda dünyanın çeşitli bölgelerinde senin dininin izzeti için kıyam eden; azgın ve kâfirlere karşı mücadele veren ve bu uğurda canlarını ve mallarını ortaya koyan, Müslüman, muvahhid ve mücahid kardeşlerimizi sahipsiz ve yardımsız bırakma ya Rabbi Ordularınla ’ım, ordularınla kardeşlerimizi destekle Şer güçlerin şerlerinden emin eyle Ayaklarını yolunda sabit kıl ve Müslümanları muzaffer eyle ya Rabbi
Ya ilâhel âlemin! Dünyanın her bölgesinde çeşitli felâketlerle zarara uğramış, evlerini ve yakınlarını kaybetmiş, şu anda sefaletle mücadele veren kardeşlerimize tarafından yardım eyle Acılarını dindir ve üzerlerine sabır yağdır ya Rabbi
Hastalıklara yakalanmış; şu anda Hastahanelerde ve ya evlerinde senden şifa bekleyen kullarına, Şafi isminin hatırına şifa eyle ya Rabbi
Borç altında kalan kardeşlerimize borçlarını eda da yardımcı ol ya Rabbi Ümmeti, kul hakkıyla imtihan etme ya Rabbi
Ey mülkün gerçek sahibi olan ’ımız Fakirlikle mücadele veren ve senden yardım bekleyen kardeşlerimize helâlinden mülkünü esirgeme ya Rabbi
Hülâsa her tür zorluk ve sıkıntılarda bulunan dert sahibi kardeşlerimizin sıkıntı ve dertlerini ortadan kaldır ya Rabbi
Ya Rabbel Âlemin, ya Rabbel Aradin ve ya Erhem-er Rahimin! Senin dininin izzeti için mücadele verip te; Özgürlükleri kısıtlanmış olan din kardeşlerimize sabır vererek; en yakın zamanda hürriyetlerine kavuştur ya Rabbi Çektiklerini günahlarına keffaret kabul eyle ya Rabbi
Ey dertlilerin dermanı olan ’ım! “Bana dua edenin duasına icabet ederim” diyorsun Dualarımızı karşılıksız bırakma ya Rabbi
Okumuş ve dinlemiş olduğumuz Kur’an-ı Kerim’den hasıl olan sevabı; başta Adem (a s )’la efendimiz (s a v ) arasında gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin mübarek ruhlarına hediye eyledik, haberdar eyle ya Rabbi Peygamber efendimiz (s a v ) ‘in mübarek ailelerinin, sahabenin, tabiin ve tebe-üt tabiinin, velilerin, sıddıkların, şühedanın, ulemanın, evliyanın, sana
|
|
|
|