Yalnız Mesajı Göster

Cumanız Mübarek Olsun

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumanız Mübarek Olsun

Rabbim , fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim , ahirim , La ilahe illallah Muhammedün Resullullah

Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne

Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek Aç cemalini göster diyarini

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursunBizlere esenlik versinAhir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusunHakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursunSelam ve DUA ile hayırlı cumalar

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana

Cennetine davet et im kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle

Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim

Ya Celil, etme zelil, gönder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir

Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya

Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme

Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz kabir
im beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle

Alıntı Yaparak Cevapla