08-05-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumanız Mübarek Olsun
Rabbim , fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim , ahirim , La ilahe illallah Muhammedün Resullullah
Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne
Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek Aç cemalini göster diyarini
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun Bizlere esenlik versin Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun Selam ve DUA ile hayırlı cumalar
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana
Cennetine davet et im kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim
Ya Celil, etme zelil, gönder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim
Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya
Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme
Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz kabir
im beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle
|
|
|
|