08-05-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toprak Olmak İstiyorum Allah'im...

Gül bitirmek icin Toprak olmali
Insan yeti$tirmek icin yine Toprak olmali; Cennete ehil olmak icin yine Toprak olmali
Toprak olmak istiyorum 'im
Insanlar beni gördükleri zaman Topraktan gelip yine Topraga gideceklerini hatirlasinlar  Her gidi$in sana oldugunu bilsinler 
Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler Göge dogru 
Bülbüller $ükrederek $akisinlar Seher Vakitleri, Güllerin Koynundan Güne Merhaba derken  Sevgi icin 
Bir Agac kollarini sana dogru acsin benden, Dua ederken Kollarim olsun  Sonba****a sari Yapraklari süzülerek dü$sün üzerime, benimle Toprak olmak icin, "ben" olmak icin 
Ki$in Kar örtsün üzerimi, yalniz kalayim kendimle  Sonra icime ilham ettigin Kardelenlerle sana dogru yöneleyim (ki duru$um da sana dogrudur)  Kardelenlerim Bahari müjdelesin Insanlara  Umut icin 
Bahar'da  Yeni Güller icin, Gül olur mu hic Bülbülsüz; Bülbül icin Bahar gelir mi Yagmursuz; "Yagmur" icin, Yagmur yagar mi Duasiz; Dua icin ve hicbir $ey olmaz Rizansiz; Rizan icin 
Bir sögüt Fidani dursun ilkin üzerimde  Sonra sögüt Fidaninin Duasi bir kücük Agaccik  Ve bir gün sögüdümün Gölgesinde dinlensin Dünya  Ve bir Millet uyansin; utangac, ba$i yerde, Gönlü fezanin derinliklerinde ve sögüdümün Gölgesinde senin Davan icin  Davan ki Davamdir 
Yaninda Kevser Pinarlari aksin $iril $iril, ben de Kevser Selinde co$mu$ ve sana dogru yönelmi$ bir Avuc Toprak  Cennetinde  
|
|
|
|