08-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum...
Evvela yaratıldığım için şükrediyorum, yaratılmayabilirdim !
Canlı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, taş veya toprak olarak yaratılabilirdim !
İnsan olarak yaratıldığım için şükrediyorum, ağaç, bitki veya hayvan olarak yaratılabilirdim !
Akıllı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, deli veya ebleh olarak yaratılabilirdim !
Sağlam olarak yaratıldığım için şükrediyorum, sakat olarak yaratılabilirdim !
Mümin olarak yaratıldığım için şükrediyorum, müşrik, ateist veya putperest olarak yaratılabilirdim !
Müslüman olarak yaratıldığım için şükrediyorum, başka dinlere mensup olarak yaratılabilirdim !
Peygamber Hz Muhammed Mustafa (S A V )in ümmetine mensup olarak yaratıldığım için şükrediyorum, diğer peygamberlerin ümmetinden olabilirdim !
Allah (C C ) ve Resulü Hz Muhammed Mustafa (S A V )i tanıdığım ve bildiğim için şükrediyorum, Allah ve Resulünü tanımayan ve bilmeyen ahmaklardan olabilirdim !
Allah (C C) ve Resulü Hz Muhammed Mustafa (S A V)e itaat ve ibadet ettiğim için İslamiyeti yaşayanları hor gören bedbahtlardan olabilirdim ! şükrediyorum, Müslümanım deyip, İslamiyeti bilmeyen, ibadet etmeyen, hatta
Bütün bu nimetleri bana bahşeden Rabbime şükretmeyi bildiğim için şükrediyorum, bütün bu nimetler karşısında şükretmeyi dahi bilmeyen zavallılardan olabilirdim !
SANA BİNLERCE ŞÜKÜR VE HAMDÜ SENALAR OLSUN YARAB !
|
|
|