08-04-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'anı Kerimden Haberler
2-TEK DİN İSLAMDIR
KATINDA DİN İSLAMDIR YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR,KENDİLERİNE İLİM GELDİKTEN SONRA SIRF ARALARINDA Kİ AŞIRILIK YÜZÜNDEN AYRILIĞA DÜŞTÜLER KİM AllahIN AYETLERİNİ İNKAR EDERSE BİLSİN Kİ ,HESABI ÇABUK GÖRENDİR aliımran-18
cc hz son peygaöberi rasülüllah efendimize en büyük mucize,bitmeyen bir ayetler zinciri olarak gönderdiği Kur'anı kerim 23 yılda tamamlandı,bu 6666 ayetten en son inen aşağıda ki ayettir
MAİDE SURESİ:
3 Ölmüş hayvan, kan, domuz eti, 'tan başkası adına boğazlanan, (henüz canı çıkmamış iken) kestikleriniz hariç; boğulmuş, darbe sonucu ölmüş, yüksekten düşerek ölmüş, boynuzlanarak ölmüş ve yırtıcı hayvan tarafından parçalanmış hayvanlar ile dikili taşlar üzerinde boğazlanan hayvanlar, bir de fal oklarıyla kısmet aramanız size haram kılındı İşte bütün bunlar fısk ('a itaatten kopmak)tır Bugün kafirler dininizden (onu yok etmekten) ümitlerini kestiler Artık onlardan korkmayın, benden korkun Bugün sizin için dininizi kemale erdirdim Size nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslâm'ı seçtim Kim şiddetli açlık durumunda zorda kalır, günaha meylTEK DİN İSLAMDIR etmeksizin (haram etlerden) yerse şüphesiz ki çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir 5/3
GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DİN ARTIK TAMAMLANMIŞ,TARTIŞILACAK,İNANÇSIZLARDAN KORKULACAK BİR YAN KALMAMIŞTIR
|
|
|
|