Yalnız Mesajı Göster

Ateist Ve Ben

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ateist Ve Ben

SELAMUN ALEYKÜM kardeşlerim size basımdan gecen bir olayı anlatacam benimm üniversite 1 sınıf zamanımda kaldıgım yurtta lise ögrencilerindende kalanlar vardıBunlar arasında koluna kalemle degisik yazılar yazan degişik şekiller cizen bir cocuk vardıBu cocuk hakkında iyi şeyler düşünmüyolardıBir gün dikkatimi çekti ve kolundakilere dikkat ettimpentagram işareti ve devil yazıyoduBir süre sonra yurtta öğrenci baskanı oldum ve herkesle ayrı ayrı konustumsıra geldi ateist cocuga aldım karsıma dedim ki ateistmisin? cvp olarak evet abi dediNeden dedim görmediğim hiçbişeye inanmam dedipeki dedim ben sana Allah ın varlıgını ispatlarsam islamiyete geri dönermisin?inandırırsan tabiki dedive basladık karsılıklı konusmaya önce bazı fikirlerimi söyledimönceden insanlar kolye taktıklarında Allah ın ve Peygamberimizin isimlerini kolyelerin görmek isterlerdi Şimdi ise bazı arkadaslar avrupa kültürünün baskısı ve degişen çağ la beraber devil satanist gibi şeyler takıyolar dedim Sonra sordum sen görmedigin şeye inanmam diyosun neden devil yazdın koluna görüyomusun şeytanı dedim Cevap veremedi Peki şeytanın varlıgına inanıyomusun dedim Evet şeytan var dediPeki cinlere ve meleklere inanıyomusun dedigimde evet dediBu saydıklarımı görmeden inanıyosunda Allah ın varlıgına niçin inanmıyosun? dedim sustu Ayrıca sen daha yaradanın yarattıklarını göremiyosun fani hayattasın yaradanı faniyken nasıl görmeyi düşünüyosun dedim sonra cocuk bana islamiyeti öğretmemi istedi bazı bildigim bilgileri sundum Ancak ailesi islamiyet adına hiçbirşey öğretmemiş cocuga bence en büyük yanlış burda baslıyor1 senedir hiç görmedim cocugu umarım dogru yolda devam ediyodur hayatına Allah herkese hidayet versin selametle

Alıntı Yaparak Cevapla